Ιπποκράτης ιατρικά μηχανήματα

υπέρηχοι,ultrasound,medical eqipment

Υπέρηχος General Electric Vivid S5

Ο υπέρηχος GE Vivid S5 αποτελεί την αναβάθμιση της σειράς Vivid και από τα πιο δημοφιλή σύγχρονα μοντέλα μηχανήματα υπερήχων. Όλες οι τελευταίες τεχνολογίες στη μετάδοση και λήψη εικόνας, με δυνατότητα διασύνδεσης με πολλαπλές διαφορετικές κεφαλές υπερήχων, μετατρέπει τη καθημερινή σας ενασχόληση αξιόπιστη και ευκολότερη σε σαφώς μικρότερο χρονικό διάστημα.

Τρόπος λειτουργίας 2D (2 διαστάσεων) ή B mode, M mode με AMM (Anatomical M- Mode), CF (Color flow), PW (Pulse ή παλμικό doppler) και CW (Continuous ή συνεχές doppler), TDI, Stress echo, Strain και τέλος Strain Rate. Εκτός από το σύστημα GE Vivid S5, η εταιρία μας προσφέρει επίσης και τις καλύτερες τιμές για ανακατασκευασμένες κεφαλές υπερήχων που είναι συμβατές με αυτό τον διαγνωστικό υπέρηχο.

Όπως ισχύει για κάθε σύστημα που προμηθεύουμε, έτσι και το συγκεκριμένο μηχάνημα συνοδεύετε από εγγύηση καλής λειτουργίας, αφού όλα τα μηχανήματα μας περνούν από εκτεταμένο έλεγχο για να βεβαιωθούμε ότι τα πάντα πληρούν τις προδιαγραφές του κατασκευαστή.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να κατεβάσετε το παρακάτω φυλλαδιο σε pdf μορφή.

Φόρμα ενδιαφέροντος

Σχετικά Προϊόντα

Η σειρά φορητών υπερήχων της Alpinion ολοκληρώνετε με το έγχρωμο φορητό της μοντέλο, το  Alpinion

Ο υπέρηχος 730 Expert αποτελεί την αναβάθμιση της πετυχημένης σειράς Voluson® 730. Η χρήση του με

Όπως ισχύει για κάθε σύστημα που προμηθεύουμε, έτσι και το συγκεκριμένο μηχάνημα συνοδεύετε από ε