Ιπποκράτης ιατρικά μηχανήματα

υπέρηχοι,ultrasound,medical eqipment

Υπέρηχος General Electric Vivid 3

Ο υπέρηχος GE Vivid 3 ίσως είναι από τα πιο δημοφιλή και αγαπητά μοντέλα στην αγορά υπερήχων. Προσφέρει ευελιξία και απόδοση εικόνας σε μια ανταγωνιστική τιμή. Το μοντέλο αυτό έχει την δυνατότητα να συνδεθεί με 18 διαφορετικές κεφαλές υπερήχων, μετατρέποντάς το στο πιο ευέλικτο ανακατασκευασμένο μηχάνημα υπερήχων που μπορεί να αγοράσει κανείς. Το μοντέλο αυτό διαθέτει αυτόματη βελτιστοποίηση ιστού εκτός από αρμονικές συχνότητες.

Τρόπος λειτουργίας 2D (2 διαστάσεων) ή B mode, M mode με AMM (Anatomical M- Mode), CF (Color flow), PW (Pulse ή παλμικό doppler) και CW (Continuous ή συνεχές doppler). Εκτός από το σύστημα GE Vivid 3, η εταιρία μας προσφέρει επίσης και τις καλύτερες τιμές για ανακατασκευασμένες κεφαλές υπερήχων που είναι συμβατές με αυτό τον διαγνωστικό υπέρηχο.

Όπως ισχύει για κάθε σύστημα που προμηθεύουμε, έτσι και το συγκεκριμένο μηχάνημα συνοδεύετε από εγγύηση καλής λειτουργίας, αφού όλα τα μηχανήματα μας περνούν από εκτεταμένο έλεγχο για να βεβαιωθούμε ότι τα πάντα πληρούν τις προδιαγραφές του κατασκευαστή.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να κατεβάσετε το παρακάτω φυλλαδιο σε pdf μορφή.

Φόρμα ενδιαφέροντος

Σχετικά Προϊόντα

Όπως ισχύει για κάθε σύστημα που προμηθεύουμε, έτσι και το συγκεκριμένο μηχάνημα συνοδεύετε από ε

Όπως ισχύει για κάθε σύστημα που προμηθεύουμε, έτσι και το συγκεκριμένο μηχάνημα συνοδεύετε από ε

Ο υπέρηχος 730 Expert αποτελεί την αναβάθμιση της πετυχημένης σειράς Voluson® 730. Η χρήση του με