Ιπποκράτης ιατρικά μηχανήματα

υπέρηχοι,ultrasound,medical eqipment

Υπέρηχοι General Electric Voluson S6-S8

Η μαιευτική / γυναικολογική σειρά υπερήχων Voluson® του Αμερικάνικου οίκου General Electric εμπλουτίζεται με τα 2 επόμενα μοντέλα: Voluson S6 και Voluson S8. Καινοτομίες στη τεχνολογία με έμφαση στην ποιότητα/ανάλυση εικόνας, η αυτοματοποίηση μετρήσεων και παραμέτρων, όλη η νεότερη τεχνολογία κεφαλών και τα τελευταία τεχνικά χαρακτηριστικά, όλα με σκοπό να συμβάλουν στη βελτίωση της φροντίδας του ασθενούς.

Όπως ισχύει για κάθε σύστημα που προμηθεύουμε, έτσι και τα συγκεκριμένα μηχάνηματα συνοδεύονται  από εγγύηση καλής λειτουργίας, αφού όλα τα μηχανήματα μας περνούν από εκτεταμένο έλεγχο για να βεβαιωθούμε ότι τα πάντα πληρούν τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. Τέλος πέρα από το σύστημα GE Voluson S6 και S8, η εταιρία μας διαθέτει ανακατασκευασμένες όλων των τύπων κεφαλές για τους συγκεκριμένους διαγνωστικούς υπερήχους (convex, vaginal, 4D convex, 4D vaginal, linear κ.τ.λ.) Τα 2 μοντέλα αυτά έχουν την δυνατότητα να συνδεθούν με πάνω απο 10 διαφορετικές κεφαλές υπερήχων με σκοπό την ολοκληρωμένη γκάμα εξέτασης τους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα της εταιρείας μας ή παρακάτω στην φόρμα ενδιαφέροντος

Φόρμα ενδιαφέροντος

Σχετικά Προϊόντα

Η σειρά φορητών υπερήχων της Alpinion ολοκληρώνετε με το έγχρωμο φορητό της μοντέλο, το  Alpinion

Ανακατασκευασμένοι υπέρηχοι Phlilps HD11 και Philips HD11 XE με CRT ή LCD οθόνη.

Όπως ισχύει για κάθε σύστημα που προμηθεύουμε, έτσι και το συγκεκριμένο μηχάνημα συνοδεύετε από ε

Υπέρηχος Siemens Acuson Antares με19' αρθρωτή LCD οθόνη.