Ιπποκράτης ιατρικά μηχανήματα

υπέρηχοι,ultrasound,medical eqipment

Alpinion κεφαλές

Η εταιρία ALPINION  είναι η πρώτη εταιρία στο κόσμο η οποία κατασκεύασε  μονοκρυσταλλικές κεφαλές υπερήχων. Μερικά από τα χαρακτηριστικά εκείνα που κάνουν τις κεφαλές υπερήχων τις ALPINION ιδιαιτέρες είναι:

·         Μονοκρυσταλλική τεχνολογία κεφαλών (Alpinion’s innovative single crystal technology)

·         C-Architecture (PowerView™) transducers- για Καλύτερη διείσδυση και υψηλότερη ανάλυση

·         Ελαφρύ, λεπτό και πολύ εύκαμπτο καλώδιο που δεν τσακίζει εύκολα

·         Άκαμπτο περίβλημα (4D convex, vaginal/endocavity)

·         Εργονομικός και ελαφρύς σχεδιασμός

·         MicroPinless (MP) transducer connector

·         Πολύ μεγάλη γκάμα κεφαλών ανάλογα με την περιοχή εξέτασης, τη συχνότητα και το βάθος

Ο ενιαίος κρύσταλλος (γνωστός ως ένα πανάκριβο υλικό) παράγει ένα μεγάλο εύρος συχνοτήτων και η δύναμή του έγκειται στη δημιουργία αρμονικών εικόνων με ελάχιστη απώλεια ακουστικού σήματος. Το όνομα των μονοκρυσταλλικών κεφαλών δεν καθορίζεται από τον αριθμό των κρυστάλλων αλλά από τα υλικά κατασκευής. Τα υλικά αυτά χαρακτηρίζονται από την πολύ υψηλότερη απόδοση μετατροπή ενέργειας σε σχέση με τις συμβατικές πιεζοηλεκτρικές κεφαλές. Το αποτέλεσμα είναι πιο ομοιόμορφη, ευρεία απεικόνιση ζώνης συχνοτήτων, προσφέροντας καλύτερη ποιότητα εικόνας υπερήχου.

Αυτή η μοναδική και καινοτόμος τεχνολογία της σειράς υπερήχων ALPINION medical systems είναι σε θέση να παράγει μεγαλύτερη ακτίνα καμπυλότητας για μια ενιαία κοιλιακή κεφαλή και τη πρώτη 4D μονοκρυσταλλική κεφαλή του κόσμου.

Τέλος η εταιρία Alpinion διαθέτει για κάθε κεφαλή υπερήχου ξεχωριστά οδηγούς βιοψίας και latex - free CIV-Flex αποστειρωμένα καλύμματα σε νέα μήκη των 36 και 58 ιντσών. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μονοκρυσταλλική τεχνολογία μπορείτε να κατεβάσετε το φυλλαδιο παρακάτω (σε pdf μορφή) ή δείτε στο site της Alpinion εδώ.

Φόρμα ενδιαφέροντος

Σχετικά Προϊόντα

Φορητός ασπρόμαυρος υπέρηχος Chison Eco 3.

Καθώς η τεχνολογία προχωράει η Alpinion αφουγκράζεται την τάση της εποχής και αναβαθμίζει την σει