Ιπποκράτης ιατρικά μηχανήματα

υπέρηχοι,ultrasound,medical eqipment

Alpinion E cube 15 Platinum

Η σειρά διαγνωστικών υπερήχων της Alpinion ολοκληρώνεται με το έγχρωμο μοντέλο Ecube 15 Platinum, αποτελεί τη ναυαρχίδα των υπερήχων Alpinion Medical Systems και την αναβάθμιση του E-cube 15 EX. Σε ένα περιβάλλον γρήγορης ιατρικής περίθαλψης, η ζήτηση συνεχίζει να αυξάνεται μεταξύ των ιατρών για τα διαγνωστικά συστήματα υπερήχων που προσφέρουν ακρίβεια και ευκολία στη διαδικασία διάγνωσης. Η Alpinion έδωσε έμφαση στην έρευνα και ανάπτυξη ενός τέτοιου συστήματος. Το E-CUBE 15 Platinum είναι ένα διαγνωστικό σύστημα υπερήχων υψηλής απόδοσης και σχεδιάστηκλε αποκλειστικά για εκείνους που απαιτούν την υψηλότερη ποιότητα διάγνωσης για τους ασθενείς τους στις πιο δύσκολες περιπτώσεις, με συνέπεια την ταχύτητα, την απόδοση και την ακρίβεια.

Το εξελιγμένο σύστημα και ο νέος σχεδιασμός UI (User Interface) του E-CUBE 15 Platinum θα προσθέσουν σημαντική αξία στην καθημερινή σας πρακτική. Ο συνδυασμός ενός ευρύτατου φάσματος χαρακτηριστικών και της ισχυρής αρχιτεκτονικής που εφαρμόζεται θα προσφέρει εξαιρετική ποιότητα εικόνας και θα σας βοηθήσει να διευκολύνετε παραγωγικές διαγνωστικές εξετάσεις.

Το E-CUBE Platinum είναι η κατάλληλη και κορυφαία επιλογή σας, με τη διαδικασία διάγνωσης να ανταποκρίνεται σε όλες σας τις απαιτήσεις. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε στο site της Alpinion εδώ.

Φόρμα ενδιαφέροντος

Σχετικά Προϊόντα

Η νέα αναβαθμισμένη έκδοση του υπερήχου τελευταίας τεχνολογίας E-CUBE 7 της ALPINION είναι πραγμα

Φορητός ασπρόμαυρος υπέρηχος Chison Eco 3.

Φορητός ασπρόμαυρος υπέρηχος Chison Eco 1 με όλες τις νεότερες τεχνολογίες ενσωματωμένες.