Ιπποκράτης ιατρικά μηχανήματα

υπέρηχοι,ultrasound,medical eqipment

Boom

Γυναικολογικά - ουρολογικά κρεβάτια/Boom όλον των τύπων επιχρωμιωμένα ή βαμμένα με ηλεκτροστατική βαφή. Σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.

Ανάκλιση στις πλάτες 0-80ο μοίρες σε οποιαδήποτε θέση. Διαθέτουν θέση για εξεταστικό χαρτί για τη προστασία της επιφάνειας.

 Προαιρετικά:

Προσθαφαιρούμενος ανοξείδωτος δίσκος συλλογής υγρών.
Ζεύγος ποδαρικών από αφρό-πολυουρεθάνη  

Οι ηλεκτρικές καρέκλες είναι σχεδιασμένες με κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό κατάλληλες για γυναικολογικές-ουρολογικές και υπερηχογραφικές εξετάσεις, κλινικές και διαγνωστικές επεμβάσεις.

Έχουν σχεδιαστεί με εργονομία με σκοπό να προσαρμοστεί στις ανάγκες του πελάτη, προσφέροντας τη μέγιστη άνεση στον ασθενή. Η δομή του είναι κατασκευασμένη από χάλυβα, συμπεριλαμβανομένων των ρητινών πολυεστέρα Interpon 700AB οι οποίες εγγυώνται υψηλές προδιαγραφές ασφαλείας και αντοχής στα καθαριστικά. Διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.

Διαθέτει ηλεκτρική ρύθμιση ύψους (52-81 cm), ηλεκτρική ρύθμιση πλάτης (10 ° έως 75 °) και του τμήματος της λεκάνης (Trendelenburg ρύθμιση 12 °).  Διατίθεται με ποδοδιακόπτη για την ρύθμιση όλων των επιθυμητών  θέσεων. Τέλος διατίθεται με κατ'επιλογή τα υποπόδια (γάμπας ή πατούσας), το μαξιλαράκι και το στατό ορού.

Καρέκλα ελληνικής κατασκευής πλήρως ηλεκτροκίνητη. Η ρύθμιση των 4 κινήσεων (ύψους, πλάτης, καθίσματος, συνδιασμός πλάτης-καθίσματος) γίνεται ηλεκτρικά διευκολύνοντας τη διαδικασία εξέτασης. Οι κινητήρες είναι της εταιρίας Dewerd, Γερμανικής κατασκευής