Ιπποκράτης ιατρικά μηχανήματα

υπέρηχοι,ultrasound,medical eqipment

Ένας κόσμος υπηρεσιών

1.Επισκευή υπερήχων:

Η εταιρία μας γνωρίζει πολύ καλά ότι η εξυπηρέτηση των πελατών της δεν σταματάει στην πώληση.

Για τον λόγο αυτό διαθέτει πλήρως ενημερωμένο και εξειδικευμένο τεχνικό τμήμα για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων που μπορεί να εμφανιστούν. Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη στον χώρο σας όπου σας επισκέπτονται εξειδικευμένοι τεχνικοί μας για να διαγνώσουν και να επισκευάσουν τη βλάβη σας άμεσα, αν αυτό είναι δυνατό, ή να μεταφέρουν με ασφάλεια το μηχάνημά σας στο εργαστήριό μας για σχολαστικό έλεγχο και επισκευή. Ένα πλήρες απόθεμα ανταλλακτικών δίνει τη δυνατότητα επίλυσης, γρήγορα και άμεσα, των τεχνικών προβλημάτων. Είναι δυνατή η παροχή με service όχι μόνο για τα προϊόντα που αντιπροσωπεύει η εταιρεία αλλά και για προϊόντα άλλων εταιριών σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Σε περίπτωση βλάβης είναι δυνατή η αντικατάσταση με αντίστοιχο μηχάνημα για την κάλυψη των περιστατικών και η επιδιόρθωση του χαλασμένου σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

2. Προληπτικός έλεγχος-καθαρισμός:

Επίσης υπάρχει τεχνική υποστήριξη στον χώρο σας όπου οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας παρέχουν ετήσιο προληπτικό έλεγχο-καθαρισμό.

3. Επισκευή κεφαλών:

1 στις 4 κεφαλές χρίζει επισκευής. Η εταιρία μας μπορεί να επισκευάσει τις κατεστραμμένες κεφαλές των υπερήχων σας σε προνομιακές τιμές . Επισκευάζουμε όλα τα είδη των σφαλμάτων για όλους τους κατασκευαστές:

  • Καλώδιο & probe connector
  • Ζημιές στην μεμβράνη
  • Διαρροή
  • Σπασμένους Κρυστάλλους

4. Επισκευή ενδοσκοπίων:

Τέλος η εταιρία μας επισκευάζει ενδοσκόπια (γαστροσκόπια, κολονοσκόπια, κυστεοσκόπια) στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Επισκευάζουμε όλα τα είδη των ενδοσκοπίων από όλους τους κατασκευαστές και δίνουμε 6 μήνες εγγύηση.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε στο service@ippocratis.gr ή καλέστε στα τηλέφωνα της εταιρίας μας.

Ένα από τα βασικά θέματα, αν όχι το βασικότερο, που απασχολεί κάθε νέο και παλαιό ιατρό είναι η χρηματοδότηση του ιατρικού εξοπλισμού. Η Ιπποκράτης Α.Ε ιατρικά μηχανήματα σας παρέχει πολύτιμες συμβουλές και λύσεις για τη διεκπεραίωση της επαγγελματικής χρηματοδότησης σας, αξιοποιώντας τις καλύτερες λύσεις που δίνουν οι Τράπεζες στην κάλυψη των αναγκών σας. Συνεργαζόμαστε με όλους τους τραπεζικούς οίκους και εταιρίες Χρηματοδοτικής μίσθωσης σε Ελλάδα και Κύπρο.

Στην εταιρία μας Ιπποκράτης Ιατρικά Μηχανήματα Α.Ε. δίνουμε ιδιαίτερη βάση στην εκμάθηση του ιατρικού εξοπλισμού και επιθυμούμε όσοι χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας να είναι άριστοι χρήστες, με σκοπό να κάνουν έναν επαγγελματία ιατρό να ξεχωρίσει εύκολα και γρήγορα για το υψηλό επίπεδο της κατάρτισής του.

Για το λόγο αυτό διαθέτουμε ειδικό, εκπαιδευμένο, τμήμα εφαρμογών, όλοι γνώστες του συγκεκριμένου επαγγελματικού πεδίου με συνεχής παρουσία σε συνέδρια και σεμινάρια τόσο σε Ελλάδα όσο και σε εξωτερικό. Η συγκεκριμένη υπηρεσία μας παρέχεται από την εταιρία κατά την παράδοση του εξοπλισμού στο πελάτη με δυνατότητα επιπλέον επισκέψεων μετά από συνεννόηση.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Στην εταιρία μας 'Ιπποκράτης Ιατρικά Μηχανήματα Α.Ε.' σας δίνετε η δυνατότητα να αποσύρουμε το δικό σας παλαιό μηχάνημα με επιπλέον όφελος. Απλά ενημερώστε μας για το μηχάνημα υπερήχων που ενδιαφέρεστε αλλά και για τον υπέρηχο που ήδη διαθέτετε. Εμείς θα σας ενημερώσουμε για τα υπόλοιπα.