Ιπποκράτης ιατρικά μηχανήματα

υπέρηχοι,ultrasound,medical eqipment

Υπέρηχοι General Electric Logiq S7-S8

Η ακτινολογική σειρά Logiq® του Αμερικάνικου οίκου General Electric εμπλουτίζεται με τα 2 επόμενα μοντέλα: Logiq S7 και Logiq S8. Βασισμένα πάνω στην ίδια πλατφόρμα (το S7 δεν συμπεριλαμβάνει κάποια features) προσφέρουν καινοτομίες στη τεχνολογία όπως το XDClear που αυξάνουν την διακριτική ικανότητα. Μερικά από τα στοιχεία που προσφέρουν είναι το Scan Assistant, OB Measure Assistant, and Breast Measure Assistant. Also, Automated Function Imaging (AFI),  23″ LCD οθόνη and 10.1″ touch screen.

Όπως ισχύει για κάθε σύστημα που προμηθεύουμε, έτσι και τα συγκεκριμένα μηχάνηματα συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργίας, αφού όλα τα μηχανήματα μας περνούν από εκτεταμένο έλεγχο για να βεβαιωθούμε ότι τα πάντα πληρούν τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. Τέλος πέρα από τα σύστηματα GE Logiq, η εταιρία μας διαθέτει ανακατασκευασμένες όλων των τύπων κεφαλές  για τους συγκεκριμένους διαγνωστικούς υπερήχους (convex, vaginal, linear κ.τ.λ.) Τα 2 μοντέλα αυτά έχουν την δυνατότητα να συνδεθούν με μια ευρεία γκάμα από διαφορετικές κεφαλές υπερήχων με σκοπό την ολοκληρωμένη εξέτασης τους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα της εταιρείας μας ή παρακάτω στην φόρμα ενδιαφέροντος

Φόρμα ενδιαφέροντος

Σχετικά Προϊόντα

Η μαιευτική / γυναικολογική σειρά υπερήχων Voluson® του Αμερικάνικου οίκου General Electric εμπλο

Ο υπέρηχος 730 Expert αποτελεί την αναβάθμιση της πετυχημένης σειράς Voluson® 730. Η χρήση του με

Ο υπέρηχος GE Vivid S5 αποτελεί την αναβάθμιση της σειράς Vivid και από τα πιο δημοφιλή σύγχρονα

Η σειρά φορητών υπερήχων της Alpinion ολοκληρώνετε με το έγχρωμο φορητό της μοντέλο, το  Alpinion