Ιπποκράτης ιατρικά μηχανήματα

υπέρηχοι,ultrasound,medical eqipment

Vsign10

Το Vsign10 είναι ένα φορητό παλμικό οξύμετρο για τη μέτρηση του κορεσμού σε οξυγόνο του αρτηριακού αίματος επιπρόσθετα του Σφυγμού των ασθενών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την (Live) παρακολούθηση ασθενών συνεχόμενα, ως φορητή συσκευή ή και για μεμονωμένες μετρήσεις. Το Vsign10 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση της κατάστασης ενός ασθενούς σε μία μονάδα εντατικής θεραπείας ή ακόμα και σε δωμάτιο ανάνηψης.

Επιπρόσθετα, τα δεδομένα και η τάση του Σφυγμού που ανιχνεύθηκε εμφανίζονται στην μπροστινή οθόνη LCD . Συνολικά, τα πλεονεκτήματα του παλμικού οξύμετρου VSign 10 είναι τα εξής :

·         Η συσκευή μπορεί να εντοπίσει τα πρώτα συμπτώματα υποξίας πριν αυτή γίνει επικίνδυνη.

·         Μπορεί να προστατεύσει έναν ασθενή σε πιθανή κατάσταση υψηλού κινδύνου.

·         Δίνει στον ασθενή ένα αίσθημα ασφάλειας όσον αφορά την κατάστασή τους.

·         Έχει δύο τύπους κεφαλών: Μία επαναχρησιμοποιήσιμη και μία αναλώσιμη (μιας χρήσης), η οποία μπορεί να εφαρμοστεί σε νεογνά ή σε παιδιά, ή/και ακόμα μίας χρήσης για ενήλικες.

·         Το Vsign10 λειτουργεί με 2 προτεραιότητες Συναγερμού για ενήλικες και για νεογνά, και μπορεί να απομνημονεύσει έως και 72 ώρες καταγραφής γεγονότων, εμφανίζοντας τον Καρδιακό Ρυθμό και το ποσοστό SpO2. Αποτελείται από μια κύρια μονάδα, την κεφαλή SpO2 η οποία συνδέεται στην πάνω πλευρά και τον φορτιστή. Υπάρχει επίσης και μια θύρα miniUSB μόνο για τη χρήση των υπηρεσιών service.

 

Προβλεπόμενη Χρήση

Το Vsign10 χρησιμοποιείται για να ελέγξει φυσιολογικές λειτουργίες ή / και να διαγνώσει την κατάσταση της υγείας του ασθενούς συμπεριλαμβανομένων περιπτώσεων όπου μια παραλλαγή στη λειτουργία της καρδιάς μπορεί να προκαλέσει άμεσο κίνδυνο για τον ασθενή. Η συσκευή έχει σχεδιαστεί για χρήση σε ένα ιατρικό περιβάλλον. Θα πρέπει να χρησιμοποιείται από εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο θα έχει λάβει την κατάλληλη εκπαίδευση και να συμμορφώνονται με τις οδηγίες που περιέχονται στο εγχειρίδιο χρήστη.

Η συσκευή πρέπει να χειρίζεται με προσοχή και με όλη την απαραίτητη αποφυγή από τα χτυπήματα, δονήσεις, πηγές θερμότητας, υγρά και οτιδήποτε άλλο που μπορεί να το καταστρέψει.Όλες οι προειδοποιήσεις όσον αφορά άλλους πιθανούς κινδύνους είναι λεπτομερείς και τονίζονται στο εγχειρίδιο χρήσης στο κεφάλαιο "Προειδοποιήσεις". 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να κατεβάσετε το παρακάτω φυλλαδιο σε pdf μορφή

Φόρμα ενδιαφέροντος

Σχετικά Προϊόντα

Το Vsign200 είναι ένα αξιόπιστο, μικρού μεγέθους Monitor (IPX2 shock και προστασ

Το Monitor Vsign100 είναι ένα monitor παρακολούθησης και εποπτείας, το οποίο τρο