Υπέρηχοι General Electric Logiq S7-S8

Η ακτινολογική σειρά Logiq® του Αμερικάνικου οίκου General Electric εμπλουτίζεται με τα 2 επόμενα μοντέλα: Logiq S7 και Logiq S8. Βασισμένα πάνω στην ίδια πλατφόρμα (το S7 δεν συμπεριλαμβάνει κάποια features) προσφέρουν καινοτομίες στη τεχνολογία όπως το XDClear που αυξάνουν την διακριτική ικανότητα. Μερικά από τα στοιχεία που προσφέρουν είναι το Scan Assistant, OB Measure Assistant, and Breast Measure Assistant. Also, Automated Function Imaging (AFI),  23″ LCD οθόνη and 10.1″ touch screen.

Όπως ισχύει για κάθε σύστημα που προμηθεύουμε, έτσι και τα συγκεκριμένα μηχάνηματα συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργίας, αφού όλα τα μηχανήματα μας περνούν από εκτεταμένο έλεγχο για να βεβαιωθούμε ότι τα πάντα πληρούν τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. Τέλος πέρα από τα σύστηματα GE Logiq, η εταιρία μας διαθέτει ανακατασκευασμένες όλων των τύπων κεφαλές  για τους συγκεκριμένους διαγνωστικούς υπερήχους (convex, vaginal, linear κ.τ.λ.) Τα 2 μοντέλα αυτά έχουν την δυνατότητα να συνδεθούν με μια ευρεία γκάμα από διαφορετικές κεφαλές υπερήχων με σκοπό την ολοκληρωμένη εξέτασης τους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα της εταιρείας μας ή παρακάτω στην φόρμα ενδιαφέροντος

Φόρμα ενδιαφέροντος

Σχετικά Προϊόντα

Ο υπέρηχος Vivid S6 του Αμερικάνικου οίκου General Electric αποτελεί την αναβάθμιση του Vivid S5.

Υπέρηχος Siemens Acuson X300 PE( Premium Edition).

Ο Voluson® 730 pro είναι ένας επαγγελματικής χρήσης, πρωτοποριακός και υψηλής ευκρίνειας υπερήχος

Ο υπέρηχος 730 Expert αποτελεί την αναβάθμιση της πετυχημένης σειράς Voluson® 730. Η χρήση του με