Ιπποκράτης ιατρικά μηχανήματα

υπέρηχοι,ultrasound,medical eqipment

ECG 100L

12κάναλος ψηφιακός φορητός καρδιογράφος με έγχρωμη οθόνη αφής 5”, εξαιρετικής κατασκευής του Ιταλικού κολοσσού Cardioline. Αποτελεί την αναβάθμιση του προκατόχου του AR600adv. Ο καρδιογραφος ECG 100L συνδυάζει ασυνήθιστα χαρακτηριστικά για έναν φορητό ηλεκτροκαρδιογράφο με το εμπορικό σήμα της τελευταίας γενιάς των ΗΚΓ της CARDIOLINE® - αξιοπιστία, ευελιξία και επεκτασιμότητα. Η απεικόνιση των καρδιογραφημάτων γίνεται με πάρα πολύ μεγάλη ανάλυση λόγω του πολύ ηψηλού ρυθμού δειγματοληψίας (32.000 samples/sec) και των ψηφιακών φίλτρων που διαθέτει. Φορητός καθώς ζυγίζει μολις 1,4 κιλά με την μπαταρία.

Ο ECG 100L είναι ένας καρδιογράφος με διπλό σύστημα τροφοδοσίας (είτε μέσω δικτύου είτε μέσω εσωτερικής επαναφορτιζόμενης μπαταρίας) και στη βασική έκδοση του συμπεριλαμβάνει:

* Καταγραφή του ΗΚΓ σε αυτόματη, χειροκίνητη λειτουργία και προγραμματισμένη εκ των προτέρων.

* Οπτικοποιεί το σήμα ΗΚΓ σε πραγματικό χρόνο στην οθόνη (5” TFT Backlit Color LCD with Resistive Touch Panel) στις μορφές 3/6/12 κανάλια και σε ανάλυση 800χ480.

* Εκτύπωση του Υψηλής Ανάλυσης 8dots/mm) σε ρολό χαρτί 100χ2000mm χρησιμοποιώντας θερμικό εκτυπωτή ανα: 3, 3+1, 6 κανάλια, Standard or Cabrera 

* Αυτόματη αποθήκευση της τελευταίας καταγραφής ΗΚΓ σε αυτόματη λειτουργία και την εκτύπωση επιπλέον αντιγράφων του ΗΚΓ, εάν απαιτείται.

* Συνδυάζεται με το λογισμικό "ECG EasyApp" για την αρχειοθέτηση των αποθηκευμένων καρδιογραφημάτων και την εξαγωγή τους σε PDF αρχείο. 

* Μετρήσεις – αποτελέσματα κύριων παραμέτρων του ΗΚΓ:

 • All leads, average, corrected
 • HR
 • Average RR
 • PR Interval
 • QRS duration
 • QT and QTc (Hodges formula) intervals
 • QTc Bazett interval
 • QTc Fridericia interval
 • max R[V5];[V6] and S[V1]
 • Sokolow-Lyon Index
 • P, R, T axis.

* Οργανώνει τα αποτελέσματα των εξετάσεων σύμφωνα με την ημερομηνία / ώρα και περιλαμβάνει ένα πληκτρολόγιο για την εισαγωγή των ασθενών, καθώς και τα δεδομένα των χρηστών.

* Διαθέτει ενδειξη σε περίπτωση κακής επαφής ηλεκτροδίου με το σώμα του ασθενούς

*  Διαθέτει μπαταρία πολύ μεγάλης αυτονομίας (more than 500 ECGs – more than 6h). 

Οι διαθέσιμες επιλογές μπορούν να επιλεγούν ατομικά είτε κατά τη στιγμή της αγοράς ή, αργότερα, κατά λειτουργίας χωρίς διακοπή της καθημερινής ροής εργασίας. Η επιλογή τους μπορεί να γίνει είτε κατά τη στιγμή της αγοράς ή αργότερα, χωρίς να χρειάζεται να διακόψετε τις δραστηριότητες σας. Σε λίγα λεπτά μπορεί να είναι εξοπλιστεί επιπρόσθετα με:

 • Αυτόματο Πρόγραμμα διάγνωσης (Glasgow Analysis Program for Adults+Pediatric)

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να κατεβάσετε το παρακάτω φυλλαδιο σε μορφή pdf

Φόρμα ενδιαφέροντος

Σχετικά Προϊόντα

Ο ιταλικός κολοσσός Cardioline παρουσιάζει το εξαιρετικό σύστημα ασύρματου καρδιογράφου Touch ecg

Νέος 12καναλος καρδιογράφος αφής ECG 100s (ανά 3+1, 3+3, 6ch καταγραφή σε 100mm

Νέος 12καναλος καρδιογράφος ECG 200+ (ανά 3, 6 ή 12ch εκτύπωση σε Α4 χαρτί και ε

Νέος 12καναλος καρδιογράφος αφής ECG 200s (ανά 3, 6, ή 12ch εκτύπωση σε Α4 χαρτί