Ιπποκράτης ιατρικά μηχανήματα

υπέρηχοι,ultrasound,medical eqipment

Καλωσορίσατε στη σελίδα μας.

Η εταιρία μας 'ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ Α.Ε. ΙΑΤΡΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ', αποτελεί έναν από τους βασικότερους και μεγαλύτερους προμηθευτές ιατρικών διαγνωστικών υπερήχων στην ιδιωτική αγορά της Ελλάδας, Κύπρου και Νότιο-Ανατολικής Ευρώπης.

Στη περιοχή της Αττικής, το κατάστημα μας βρίσκεται στην Λεωφόρο Πλαπούτα 123, τκ: 141 21, Ηράκλειο Αττικής.

Στη περιοχή της Θεσσαλονίκης, το κατάστημα μας βρίσκεται στην οδό Γ. Παπανδρέου 76, τκ: 546 55, Θεσσαλονίκη.

Για περισσότερες λεπτομέρειες ή μια επίδειξη μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας από την φόρμα "Επικοινωνία".

Βασικό μας αντικείμενο, μέσα από τη πολυετή μας εμπειρία, είναι η εμπορία (πώληση χονδρική και λιανική) και η υποστήριξη καινούργιων και ανακατασκευασμένων υπερήχων. Έχουμε τη δυνατότητα να εξοπλίσουμε με πλήρη ιατρικό εξοπλισμό (με πανελλαδική κάλυψη) όλες τις ειδικότητες. 

Βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας και ανανεώνουμε την γκάμα των προϊόντων μας, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Είμαστε διαθέσιμοι όλο το 24ωρο για να σας καθοδηγήσουμε με προσοχή στην επιλογή του αγαπημένου σας μηχανήματος και να κάνουμε για εσάς εύκολη την παραγγελία και την παράδοση, σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας, πραγματοποιήστε την παραγγελία σας οπουδήποτε και αν βρίσκεστε ή επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματά μας.

Η εταιρία μας 'Ιπποκράτης Ιατρικά Μηχανήματα Α.Ε.' πιστοποιήθηκε πρώτη φορά το 2012 κατά ISO9001:2008. To ISO 9001 είναι το διεθνές πρότυπο για τη διαχείριση της ποιότητας. Η νέα ισχύουσα έκδοση του ISO είναι η 9001:2015 για την οποία πιστοποιήθηκε η εταιρεία μας το 2019. Το πρότυπο ορίζει τις απαιτήσεις εκείνες, σύμφωνα με τις οποίες πρέπει να λειτουργεί μια επιχείρηση ώστε το τελικό προϊόν ή/και υπηρεσία να κρίνεται ικανοποιητικό τόσο από τους πελάτες της όσο και από τα λοιπά ενδιαφερόμενα μέρη. Το πεδίο εφαρμογής μας βάση του ΕΛΟΤ ΕΝ ISO είναι:

'Η Εμπορία, Εγκατάσταση, Εκπαίδευση, Τεχνική Υποστήριξη (και με παροχή εγγύησης λειτουργίας) Ιατρικών Μηχανημάτων, Αναλωσίμων και Εργαλείων.'

Η προσφορά του μήνα είναι ο νέος έγχρωμος φορητός διαγνωστικός υπέρηχος ALPINION E CUBE ι7, με εξαιρετική απεικόνιση και όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες ενσωματωμένες. Για περισσότερες λεπτομέρειες ή μια προσφορά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα της εταιρίας μας.

 

 

Τι είπαν οι πελάτες για εμάς

Η ανταπόκριση που είχαμε από τους πελάτες μας ήταν τόσο θετική που αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας τα καλά τους λόγια.

Μια παρέα νέων ανθρώπων, με υψηλά επίπεδα κατάρτισης και επαγγελματισμού, που από την πρώτη στιγμή της σταδιοδρομίας μου στάθηκαν αρωγοί, έτοιμοι να υποστηρίξουν κάθε μου βήμα. Τα άγχη μου και οι αγωνίες μου έγιναν και δικά τους, πάντα με γνώμονα την επίτευξη της αποτελεσματικότητας και όχι του κέρδους. Σήμερα, εννέα χρόνια μετά, μπορώ να αισθάνομαι ότι δεν αγόρασα απλώς ιατρικό εξοπλισμό, αλλά επένδυσα σε μια διαρκή σχέση φιλίας και εμπιστοσύνης. Για μένα το όνομα «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ Ιατρικά Μηχανήματα» αντιπροσωπεύει τον συνεργάτη μου στην καθημερινή κλινική πράξη.

ΦΛΩΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
- Cardiologist

Είναι σημαντικό για έναν επαγγελματία που στο ξεκίνημά του επενδύει σε δύσκολους καιρούς πολλά παραπάνω από χρήματα, να ξέρει ότι ο προμηθευτής του επαγγελματικού του εξοπλισμού έχει -εκτός από καλό όνομα στον χώρο- και ικανό μέγεθος, πείρα, αξιοπιστία. Η σχέση ενός γιατρού, ειδικά νέου, με την εταιρεία ξεκινά με την ορθή εκτίμηση των αναγκών και των δυνατοτήτων του και συνεχίζεται με την πρόταση αγοράς, την απόκτηση, την εγκατάσταση. Η ουσία της σχέσης όμως, είναι η υποστήριξη μετά την εγκατάσταση και η αίσθηση σιγουριάς που δίνει η προσωπική εξυπηρέτηση. Εκτός από γνώση και επαγγελματισμό, μου έδειξαν και δείχνουν διάθεση, ευελιξία, κατανόηση και υπομονή - στοιχεία πέρα από τις "επαγγελματικές" τους υποχρεώσεις που θεωρώ εξίσου σημαντικά σε μία τέτοια συνεργασία.

ΑΝΔΡΕΑΣ Χ.ΒΛΑΧΟΣ
Surgeon - Urologist

Η εταιρία Ιατρικών Μηχανημάτων "ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ" μου έδωσε από την αρχή ξεκάθαρη εικόνα: Αξιοπιστία-Ειλικρίνεια-Συνεργατικότητα. Είναι οι βάσεις πάνω στις οποίες λειτουργεί, χωρίς παρεκκλίσεις και συμβιβασμούς. Είναι αξιοσημείωτη η διάθεση των ανθρώπων της να υποστηρίξουν το προ'ι'όν και την υπηρεσία τους με όλους τους τρόπους σε όλες τις ώρες. Έμεινα με τη βεβαιότητα ότι λειτουργούν με άψογο επαγγελματισμό και στις επαφές μας απόλαυσα το ανθρώπινο πρόσωπο της συμπεριφοράς τους.

Εμπιστεύτηκα τους ανθρώπους του "ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ" προσβλέποντας σε υψηλή ποιότητα αποτελέσματος και δε διαψεύστηκα. Με βάση τα προαναφερθέντα χαρακτηριστικά τους συστήνω ανεπιφύλακτα. 

ΛΑΖΑΡΟΣ Γ. ΛΑΒΑΣΙΔΗΣ
Surgeon - Ob/Gyn